Waar sta je? Wat zoek je? Wat zijn je drijfveren? Durf en wil je naar jezelf kijken? Kom naar Yogapraktijk Ineke Amaro

PRANA STUDIO VOOR GEZONDHEIDSMASSAGE

ayurvedischm

Ayurvedische massage


Ayurvedische massage staat beschreven in de ayurveda (ayur=leven, veda=kennis). De ayurveda geeft inzicht in de oorzaken van ziekten, hoe ze te genezen en als allerbelangrijkste, hoe ze te voorkomen. De Ayurveda is een onderdeel van de veda's, de heilige indiase geschriften. In deze geschriften hebben Yogis en Rishis (heilige mannen), ongeveer 5000 jaar geleden, hun inzichten en kennis met betrekking tot de kosmos en de plaats van de mens daarin beschreven. Ayurvedische massage werkt op twee gebieden, namelijk op het lichamelijk en op het emotioneel gebied. Zij wordt geroemd om haar preventieve werking: zij stimuleert o.a. de bloedsomloop en het lymfestelsel, de opname van voedingsstoffen, de doorbloeding van de organen, de uitscheiding van gifstoffen. Ook heeft zij een positieve uitwerking op het zenuwstelsel. Door dit alles wordt het lichaam krachtiger en zuiverder. Daarnaast werkt de massage ook op de subtielere energieen van de mens, zoals die zich in en om het lichaam manifesteren. Deze worden aan het stromen gebracht, waardoor eventuele spanningen, die zich hebben vastgezet kunnen oplossen en wegvloeien. Voor de Ayurvedische massage wordt ayurvedische olie gebruikt.


Ontspanningmassage Ontspannen, is geen kwestie van iets aanleren, maar vooral van iets van afleren. Het loslaten van allerlei dingen waar je mee bezig bent, even niets doen..... Het is ook leren kijken naar jezelf, naar de weerstand die je hebt opgebouwd. Voelen dat je mag ontspannen, dat is het hoofddoel van deze massage ONTSPANNEN.. logoAngles


voor de massage wordt Alqvimia 100% natuurlijke olie gebruikt


LaStone Therapie LaStone is een massage en een helende 'deep tissue' behandeling. LaStone therapie is een samenspel van warme vulkanische basaltstenen, koude marmerstenen, traditionele massage, aromatherapie, en warme massageolie. Een LaStone behandeling geeft een diepe lichaamsreiniging en ontspanning.LaStone Het gebruik van de warme basaltstenen bevordert de bloedcirculatie en lymfedrainage, en geeft een diepe ontspanning. De koude marmerstenen zorgen voor vasoconstrictie (vernauwing van vaten) en verzachten pijn. De behandeling met wisselend warme en koude stenen versnelt & vertraagt de bloedsomloop het is een soort "cardiovasculair (hart&vaten) gymnastiek". Stenen worden op de behandeltafel geplaatst waarop je gaat liggen, ze worden op je lichaam geplaatst, je houdt ze ook vast, je lichaam wordt omvat door warmte. Kleine warme stenen tussen de tenen... Je wordt gemasseerd met warme en koude stenen. Het resultaat is een gevoel van vele helende "handen", waarvan een volledige lichaamsontspanning slechts een van de voordelen is.


Overige massage technieken:


Energetische massage/Voet- en handreflexmassage.


Bij deze massage worden de uiteinden van zenuwbanen en energiebanen geraakt en wordt ook de lymfestroom beinvloed. Reflexologie is een therapievorm die er op gericht is u te helpen bij het vrijmaken en/of loslaten van vormen van stress, die ten grondslag ligt aan de lichamelijke klacht(en).


Bindweefselmassage


Deze massage dwingt het bloed tot snellere circulatie en verwijdert afvalprodukten van de stofwisseling.


Voor het maken van een afspraak voor een van de bovengenoemde massages kunt u bellen met:
Ineke Amaro

Certified LaStone Therapist & gediplomeerd massage therapeute. telefoon 078-6101990

alqv prod envrouw
AN-CLEOPATRA-100-Gklein alqvrouwroze