Waar sta je? Wat zoek je? Wat zijn je drijfveren? Durf en wil je naar jezelf kijken? Kom naar Yogapraktijk Ineke Amaro

VERHALEN VERTELLEN

book w penkopie_bewerkt-1

SPROOKJES.......... FABELS........


boeiend voor mensen van alle leeftijden


Vroeger waren verhalen de enige bron van wijsheid, omdat de meeste mensen niet konden lezen en schrijven. In het verleden werden talloze verhalen verteld, ik noem er een paar : reisverhalen, fabels, bijbelverhalen, en niet te vergeten fantasieverhalen.


Het verhalen vertellen is eigenlijk iets wat niet verloren mag gaan. Verhalen kunnen je diep raken, kunnen zelfs genezend werken, je laten glimlachen, je ontroeren. Onbevangen luisteren naar een verhaal (iets wat kinderen vanuit hun leefwereld doen) wil niet zeggen dat volwassenen niet kunnen genieten van verhaal vertellen.


Ik vertel spirituele verhalen, fabels, sprookjes. Ik geef uitleg over de achtergrond van de verhalen en ook over de verborgen geheimen... (maar soms is het goed een geheim te bewaren)


Ik vertel 2 tot 3 verhalen, over een tijdsduur van 1.5 uur met een korte pauze tussen de verhalen. Er kan altijd vooraf overleg zijn over de inhoud van de verhalen met het oog op de doelgroep, gelegenheid.  Misschien een leuk idee,  een Verhaalvertellen Kadobon voor een Kinderfeest, of een andere gelegenheid.


Heeft u interesse in mijn vertelkunst, dan hoor ik graag van u.


Ineke Amaro
telefoon: 078-6101990